Avundsjuk!

Just nu sitter Alma på ett flygplan påväg till varma häliga Thailand och ska vara där i 3 hela veckor, och bada och sola och shoppa i billiga Thailand!! Och efter jullovet kommer hon hem brun och fräsh med massa snygga ljusa slingor i håret!!

Just nu ligger jag och fryser i min säng i kalla Sverige, jag kommer gå i skolan i 1 och en halv vecka och bl.a ha eng prov och skämma ut mig genom att sjunga inför hela skolan, och så ska jag köpa typ 20 julklappar och jag har totalt 300 spänn, lyckat, aja får ge tändsticks askar till alla jag känner.... Efter jullovet kommer jag vara blek och ha köldskador på hela kroppen och mitt hår kommer ha slitits så mycket av kylan och gått av!

Buuhuu jag e så avundsjuk!! Jag planerade att försöka smita in i hennes resväska och våldgästa henne - meeen - av allt tröstätande så fick jag inte riktigt plats.... Doh!ELLERVAD VÄLJER NI??Nää, nu ska jag argt gå och lägga mig!!
Förresten så har ju typ en självmordsbombare sprängt sig och dött och jag e fett rädd att hela stockholm kommer blir terroriserat eller nått :( Buuhuu :(

Nelly

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0